Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Archive for szeptember, 2018

FIGYELEM! NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!

Tisztelt Horgásztársak!

 

Mint olvashatjátok 2019. január 01-től csak kizárólag horgászkártyával lehet engedélyt kiváltani.

 

Ezért kérünk minden horgásztagot, hogy lehetőleg 2018. október végéig Petruska Józsefné gazdasági vezetőnél az adóazonosító okmányával és 2200 Ft kártyadíjjal szombati napokon a délelőtti órákban jelenjen meg és az adatlap kitöltésével igényelje a horgászkártyáját, amit postai úton a MOHOSZ-tól fog megkapni.

 

A jelenlegi horgászigazolványok 2019. január 01-től nem lesznek érvényesek!

 

Üdvözlettel:

HE Vezetőség

 

Hulladéklerakási feltételek

Tájékoztatjuk a Tagságot, hogy a szerződött hulladékszállító cég az Egyesület konténereinek ürítése után büntetést kapott, mivel nem csak kommunális hulladék, hanem veszélyes hulladék is elszállításra került.
Felhívjuk a Tisztelt Tagság figyelmét, abban az esetben, ha az elkövetkező időszakban sem tartják be az Egyesület hulladéklerakási feltételeit, mely szerint minden konténerbe csak kommunális hulladék kerülhet, a szemét elszállításával kapcsolatos szerződést az Egyesület kénytelen a szolgáltatóval felmondani és így a szemét elszállításáról a tagságnak saját maga kell gondoskodnia.
Egyesületünk hamarosan ún. vadkamerákat helyez ki a szemétlerakó helyekre és a jogsértő tagokkal szemben fegyelmi eljárást indít!
Kérjük a fentiek fokozott betartását, tisztelettel:
HE Vezetőség
Search
Categories
Links: